Despre noi    |    Servicii                   |    Oferte speciale    |    Produse              |    Autorizaţii    |    Contact
  Instalaţii termice   Detectoare gaz
  Instalaţii gaze   Regulatoare
  Instalaţii sanitare
  Verificări şi revizii
EuroStarGaz
EuroStarGaz
EuroStarGaz

EuroStarGaz

SERVICII PROFESIONALE PENTRU
CONFORTUL CASEI TALE


proiectare şi executie lucrări de instalaţii:
gaze naturale, termice, sanitare, reţele apă-canal


   Calcul online ofertă personalizată   


Despre noiCompania EURO STAR GAZ s.r.l. oferă servicii profesionale pentru instalaţii de utilizare gaze naturale. Este important de ştiut că orice intervenţie la instalaţia de utilizare a gazelor naturale trebuie făcută de un instalator autorizat ANRE.

Alegerea de la început a companiei EURO STAR GAZ s.r.l. pentru execuţia instalaţiei de utilizare a gazelor naturale vă poate scuti ulterior de costuri suplimentare şi de pagube neprevăzute, din acest motiv suntem prezenţi şi lucrăm pentru siguranţa dumneavoastră.

Serviciile noastre profesionale pentru instalaţii de gaze naturale cuprind:
  -   proiectarea, avizarea, execuţia instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale;
  -   punerea în funcţiune a instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale;
  -   întreţinerea instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale;
  -   întocmirea dosarelor tehnice necesare pentru utilizarea instalaţiilor de gaze naturale.

Compania EURO STAR GAZ s.r.l. şi-a început activitatea ca o extindere a ENERSIS ROM s.r.l., în dorinţa acesteia de a transfera experienţa sa solidă în domeniul instalaţiilor de gaze naturale, aceasta din urmă având ca activitate importul şi distribuţia materialelor pentru instalaţiile de gaze naturale.

În prezent compania noastră este autorizată ANRE în vederea efectuării de instalaţii de gaze naturale conform autorizaţiei EDI nr. 12652. De asemenea, executăm instalaţii termice civile şi industrialepanouri radiante, instalaţii sanitare, pluviale şi canalizare.


Proiectele de viitor ale companiei includ printre altele dezvoltarea sectorului de marketing şi al departamentului de producţie şi logistic în vederea creşterii volumului de lucrări - prestări servicii - execuţie a instalaţiilor, dar şi satisfacerii exigenţelor clienţilor în timp util şi la o calitate superioară conform standardelor în vigoare.

Ne adresăm clienţilor persoane fizice, persoane juridicedezvoltatori şi asociaţii de proprietari. Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru dumneavoastră.


 


EuroStarGaz

Despre noi    |    Servicii                   |    Oferte speciale    |    Produse              |    Autorizaţii    |    Contact
  Instalaţii termice   Detectoare gaz
  Instalaţii gaze   Regulatoare
  Instalaţii sanitare
  Verificări şi revizii


EuroStarGaz Stats
19.09.2021, Copyright © 2014-2020 - EuroStarGaz s.r.l. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy