Despre noi    |    Servicii                   |    Oferte speciale    |    Produse              |    Autorizaţii    |    Contact
  Instalaţii termice   Detectoare gaz
  Instalaţii gaze   Regulatoare
  Instalaţii sanitare
  Verificări şi revizii
EuroStarGaz
EuroStarGaz
EuroStarGaz

EuroStarGaz

SERVICII PROFESIONALE PENTRU
CONFORTUL CASEI TALE


proiectare şi executie lucrări de instalaţii:
gaze naturale, termice, sanitare, reţele apă-canal


   Calcul online ofertă personalizată   


Produse - Electrovalve - Detectoare de gaz


Datorită parteneriatelor încheiate cu furnizorii importanţi pentru echipamente de detecţie şi alarmă scăpări de gaze vă garantăm alegerea soluţiei optime în funcţie de necesităţile dumneavoastră, obţinând cel mai bun raport calitate-preţ.


ElectrovalvePentru domeniul casnic se folosesc de obicei, electrovalve cu contact "Normal deschis". Trebuie menţionat faptul că perechea "senzor-electrovalvă" trebuie să fie compatibilă atât din punct de vedere al tipului de contact, cât şi din punct de vedere al tensiunii. Sunt tipuri de senzori la care se pot conecta atât electrovalve cu contact închis, cât şi electrovalve cu contact normal deschis. Acest lucru e menţionat în cartea tehnică a aparatului. Laegătura dintre senzorul de gaz si electrovalva se face de preferat, cu cablu MYYM de 3X1.Dispozitiv alarmă gazeAcest dispozitiv a fost conceput pentru a avertiza situaţiile în care au loc scăpări de gaze în locuinte sau alte spaţii unde sunt utilizate gaze naturale, GPL (gaz lichefiat). Acest dispozitiv va fi aşezat pe un loc fix, fiind un dispozitiv cu alimentare electrică ce funcţionează în permanenţă. Montaţi dispozitivul la o distanţă de cel mult 2 m de sursele de gaz.Dispozitivul se utilizează în spaţiile în care se foloseste sau se consumă gaze naturale sau GPL, cum ar fi: clădiri, birouri, magazine, ateliere, depozite sau spaţii asemănătoare, bucătării, băi, spaţii destinate cazanului, centrală termică, spaţii destinate caloriferelor aferente unui etaj, subsoluri, vestibul.

Datorită ieşirii de la transformator, în caz de alarmă, dispozitivele cum sunt aspiratorul, sirena, valva de oprire gaze, vor fi blocate automat. La montarea dispozitivului se va tine seama cu prioritate ca locul montării să permită cumularea de gaze într-un anumit spaţiu.

Dispozitivul de alarmă gaze trebuie să se monteze de către un specialist într-un spaţiu de cel mult 50 mp. Pentru orice spaţiu compartimentat prin pereţi indiferent de mărime este necesară montarea unu dispozitIv de alarmă gaze. Dispozitivul trebuie să fie la o distanţă de 1,5 m de aspirator. Dispozitivul trebuie să fie montat la distanţă de dusuri, chiuvete sau oricare sursă de apă. Nu asezati mobilă sau alte piese care să acopere faţada dispozitivului.

Dispozitivul poate fi montat în următoarele locuri:
    - deasupra sobei;
    - spaţii cu miros greu;
    - în vecinătatea aspiratorului;
    - oricare spaţiu exterior;
    - spaţii închise, precum dulapuri;
    - spaţiul de lângă fereastră, spaţiul cu aburi, spaţii foarte calde.

Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru dumneavoastră. 


EuroStarGaz

Despre noi    |    Servicii                   |    Oferte speciale    |    Produse              |    Autorizaţii    |    Contact
  Instalaţii termice   Detectoare gaz
  Instalaţii gaze   Regulatoare
  Instalaţii sanitare
  Verificări şi revizii


EuroStarGaz Stats
19.09.2021, Copyright © 2014-2020 - EuroStarGaz s.r.l. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy