EuroStarGaz
EuroStarGaz

EuroStarGaz

EuroStarGaz
SERVICII PROFESIONALE PENTRU
CONFORTUL CASEI TALE


proiectare şi executie lucrări de instalaţii:
gaze naturale, termice, sanitare, reţele apă-canal
Instalaţii gaze

Instalaţii gaze

Societatea noastră autorizată ANRE în vederea efectuării de instalaţii de gaze naturale, agreată Distrigaz şi va stă la dispoziţie cu personal autorizat şi special instruit pentru o serie de operaţiuni pe instalaţiile de utilizare a gazelor naturale.


Verificări şi revizii

Verificări şi revizii

Verificările Tehnice Periodice (VTP) ale instalaţiilor de gaze naturale sunt obligatorii la fiecare 2 ani şi Reviziile Tehnice Periodice (RTP) sunt obligatorii la maxim 10 ani, dar se pot face şi la cererea clientului final.


Instalaţii termice

Instalaţii termice

Vă oferim o gamă largă de soluţii de încălzire centrală prin sistemul clasic cu corpuri statice de tip radiator sau convecto-radiator, recomandate la şcoli, ateliere, unde înstalaţia este expusă la lovituri mecanice.


Instalaţii sanitare

Instalaţii sanitare

Vă oferim servicii de calitate superioară la preţuri corecte pentru montaje diverse, folosim materiale şi echipamente moderne de instalaţii pentru a vă asigura o perioadă de exploatare îndelungată în deplină siguranţă.Despre noi


Compania EURO STAR GAZ s.r.l. oferă servicii profesionale pentru instalaţii de utilizare gaze naturale. Este important de ştiut că orice intervenţie la instalaţia de utilizare a gazelor naturale trebuie făcută de un instalator autorizat ANRE.

Alegerea de la început a companiei EURO STAR GAZ s.r.l. pentru execuţia instalaţiei de utilizare a gazelor naturale vă poate scuti ulterior de costuri suplimentare şi de pagube neprevăzute, din acest motiv suntem prezenţi şi lucrăm pentru siguranţa dumneavoastră.

Serviciile noastre profesionale pentru instalaţii de gaze naturale cuprind proiectarea, avizarea, execuţia, punerea în funcţiune, întreţinerea şi întocmirea dosarelor tehnice necesare pentru utilizarea instalaţiilor de gaze naturale.

Compania EURO STAR GAZ s.r.l. şi-a început activitatea ca o extindere a ENERSIS ROM s.r.l., în dorinţa acesteia de a transfera experienţa sa solidă în domeniul instalaţiilor de gaze naturale, aceasta din urmă având ca activitate importul şi distribuţia materialelor pentru instalaţiile de gaze naturale.

În prezent compania noastră este autorizată ANRE în vederea efectuării de instalaţii de gaze naturale conform autorizaţiei EDI nr. 12652. De asemenea, executăm instalaţii termice civile şi industrialepanouri radiante, instalaţii sanitare, pluviale şi canalizare.


Proiectele de viitor ale companiei includ printre altele dezvoltarea sectorului de marketing şi al departamentului de producţie şi logistic în vederea creşterii volumului de lucrări - prestări servicii - execuţie a instalaţiilor, dar şi satisfacerii exigenţelor clienţilor în timp util şi la o calitate superioară conform standardelor în vigoare.

Ne adresăm clienţilor persoane fizice, persoane juridicedezvoltatori şi asociaţii de proprietari. Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru dumneavoastră.
Servicii


  Alege una din categoriile de mai jos pentru a afla mai multe despre servicii.Instalaţii gaze naturale


Compania EURO STAR GAZ s.r.l. oferă servicii profesionale pentru instalaţii de gaze naturale. Este important de ştiut că orice intervenţie la instalaţiile de gaze trebuie executată de un instalator autorizat ANRE. Alegerea de la început o unui instalator autorizat ANRE pentru lucrări la instalaţia de gaze vă poate scuti ulterior de costuri suplimentare şi de pagube neprevăzute, din acest motiv suntem prezenţi şi lucrăm pentru siguranţa dumneavoastră.

Serviciile noastre profesionale pentru instalaţii de gaze naturale cuprind:
    - proiectare/instalare instalaţii gaze;
    - punere în funcţiune instalaţii gaze;
    - întreţinere instalaţii gaze;
    - întocmire a dosarelor tehnice, verificîri, revizii, documentaţie instalaţii de gaze;
    - montaj electrovană cu senzor pentru detectare scăpări gaze;
    - montaj/instalare aragaze;
    - montaj robineţi de gaze.

Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru dumneavoastră.Instalaţii sanitare


Compania EURO STAR GAZ s.r.l. oferă servicii profesionale pentru instalaţii sanitare. Fie că este vorba de remedierea instalaţiei sanitare sau montaje diverse vă oferim servicii de calitate superioară la preţuri corecte. Utilizăm soluţii constructive, materiale şi echipamente moderne de instalaţii sanitare pentru a vă asigura o perioadă de exploatare îndelungată în deplină siguranţă.

Serviciile noastre profesionale pentru instalaţii sanitare cuprind:
    - reparaţii coloane de apă rece şi apă caldă;
    - racordări la coloane de apă, instalaţii sanitare;
    - schimb de coloane principale şi coloane individuale;
    - montaj robineţi de trecere şi racorduri flexibile;
    - montare vas wc, rezervor wc, baterii chiuvete, înlocuit ţevi chiuvetă;
    - montaj instalaţii sanitare pentru subsoluri;
    - montaj/înlocuire de fitinguri şi ţevi la avarii instalaţii sanitare reţele de apă;
    - montaj/înlocuire sifoane pardoseală, sifoane scurgere, robineţi închidere, filtre şi staţii hidrofor;
    - montaj extindere instalaţii sanitare interioare şi exterioare.

Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru dumneavoastră.Instalaţii termice rezidenţiale


Compania EURO STAR GAZ s.r.l. oferă servicii profesionale pentru instalaţii termice rezidenţiale. Vă oferim soluţii personalizate în functie de preferinţele şi nevoile fiecărui client în parte printr-o gamă largă de produse ce pot fi combinate astfel încât raportul caliate-preţ să fie cel mai bun de pe piaţă asigurându-vă confortul de acasă.

În cazul locuinţelor, cea mai întâlnită soluţie de încălzire este cea cu corpuri statice de tip radiator sau convecto-radiator, diferenţa avantajoasă constă atât în modalitatea de preparare a agentului termic, dar şi de soluţia adoptată pentru instalaţia termică interioară.

Punem la dispoziţie sisteme de climatizare cu aer condiţionat, centrale termice cu combustibil solid, lichid sau gazos, centrale electrie, cazane de apa caldă, încălzitoare de apă, tuburi radiante, arzatoare, programatoare si sisteme de telecomandă, regulatoare, termostate, dispozitive de control multifuncţionale, dispozitive de protecţie şi nu numai ce pot fi folosite la clădirile nou construite sau existente.

Serviciile noastre profesionale pentru instalaţii termice rezidenţiale cuprind:
    - montaj instalaţii termice de ventilaţie mecanică din bucătării şi grupuri sanitare;
    - montaj instalaţii termice de ventilaţie naturală la camere de zi, holuri şi dormitoare;
    - montaj instalaţii termice cu schimb de aer cu recuperare de căldură prin filtrare şi tratare aer;
    - montaj instalaţii de încălzire cu grad sporit de confort – încălzire cu radiaţie de pardoseală;
    - montaj instalaţii de încălzire cu panouri radiante electrice;
    - montaj instalaţii termice în sistem combinat cu ventilare/climatizare prin ventiloconvectoare;
    - montaj/punere în funcţiune/service instalaţii termice consumatoare de combustibili gazoşi;
    - montaj/punere în funcţiune/service instalaţii termice de climatizare cu aer condiţionat.

Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru dumneavoastră.Instalaţii termice industriale


Compania EURO STAR GAZ s.r.l. oferă servicii profesionale pentru instalaţii termice industriale. Vă oferim soluţii personalizate de proiectare şi execuţie a instalaţiilor termice industriale în conformitate cu normele europene, ţinand cont tendinţele actuale de eficientizare a consumului de energie.

Datorită parteneriatelor încheiate cu furnizorii importanţi de echipamente în domeniul instalaţiilor termice industriale vă garantăm alegerea soluţiei optime în funcţie de necesităţile dumneavoastră, obţinând cel mai bun raport calitate-preţ.

Instalaţiile de încălzire industriale furnizate pot fi pe gaz sau electrice. Instalaţiile termice industriale furnizate de BLACKHEAT funcţionează cu combustibil gazos (gaze naturale, propan, butan) arderea având loc în regim depresionar, transmiterea căldurii făcându-se prin radiaţii infraroşii. Instalaţiile termice industriale furnizate de ENERGOTECH funcţionează cu energie electrică, transmiterea căldurii făcându-se prin radiaţii infraroşii.


Serviciile noastre profesionale pentru instalaţii termice industriale cuprind:
    - montaj/punere în funcţiune/service centrale termice industriale;
    - montaj/punere în funcţiune/service centrale termice mici, cazane de abur si apă fierbinte;
    - montaj/punere în funcţiune/service instalaţii de ardere şi automatizare;
    - verfificare tehnică periodică cazane încălzire, generatoare aer cald, tuburi radiante, convectoare.

Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru dumneavoastră.
Instalaţii termice rezidenţiale


Compania EURO STAR GAZ s.r.l. oferă servicii profesionale pentru instalaţii termice rezidenţiale. Vă oferim soluţii personalizate în functie de preferinţele şi nevoile fiecărui client în parte printr-o gamă largă de produse ce pot fi combinate astfel încât raportul caliate-preţ să fie cel mai bun de pe piaţă asigurându-vă confortul de acasă.

În cazul locuinţelor, cea mai întâlnită soluţie de încălzire este cea cu corpuri statice de tip radiator sau convecto-radiator, diferenţa avantajoasă constă atât în modalitatea de preparare a agentului termic, dar şi de soluţia adoptată pentru instalaţia termică interioară.

Punem la dispoziţie sisteme de climatizare cu aer condiţionat, centrale termice cu combustibil solid, lichid sau gazos, centrale electrie, cazane de apa caldă, încălzitoare de apă, tuburi radiante, arzatoare, programatoare si sisteme de telecomandă, regulatoare, termostate, dispozitive de control multifuncţionale, dispozitive de protecţie şi nu numai ce pot fi folosite la clădirile nou construite sau existente.

Serviciile noastre profesionale pentru instalaţii termice rezidenţiale cuprind:
    - montaj instalaţii termice de ventilaţie mecanică din bucătării şi grupuri sanitare;
    - montaj instalaţii termice de ventilaţie naturală la camere de zi, holuri şi dormitoare;
    - montaj instalaţii termice cu schimb de aer cu recuperare de căldură prin filtrare şi tratare aer;
    - montaj instalaţii de încălzire cu grad sporit de confort – încălzire cu radiaţie de pardoseală;
    - montaj instalaţii de încălzire cu panouri radiante electrice;
    - montaj instalaţii termice în sistem combinat cu ventilare/climatizare prin ventiloconvectoare;
    - montaj/punere în funcţiune/service instalaţii termice consumatoare de combustibili gazoşi;
    - montaj/punere în funcţiune/service instalaţii termice de climatizare cu aer condiţionat.

Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru dumneavoastră.Instalaţii termice industriale


Compania EURO STAR GAZ s.r.l. oferă servicii profesionale pentru instalaţii termice industriale. Vă oferim soluţii personalizate de proiectare şi execuţie a instalaţiilor termice industriale în conformitate cu normele europene, ţinand cont tendinţele actuale de eficientizare a consumului de energie.

Datorită parteneriatelor încheiate cu furnizorii importanţi de echipamente în domeniul instalaţiilor termice industriale vă garantăm alegerea soluţiei optime în funcţie de necesităţile dumneavoastră, obţinând cel mai bun raport calitate-preţ.

Instalaţiile de încălzire industriale furnizate pot fi pe gaz sau electrice. Instalaţiile termice industriale furnizate de BLACKHEAT funcţionează cu combustibil gazos (gaze naturale, propan, butan) arderea având loc în regim depresionar, transmiterea căldurii făcându-se prin radiaţii infraroşii. Instalaţiile termice industriale furnizate de ENERGOTECH funcţionează cu energie electrică, transmiterea căldurii făcându-se prin radiaţii infraroşii.


Serviciile noastre profesionale pentru instalaţii termice industriale cuprind:
    - montaj/punere în funcţiune/service centrale termice industriale;
    - montaj/punere în funcţiune/service centrale termice mici, cazane de abur si apă fierbinte;
    - montaj/punere în funcţiune/service instalaţii de ardere şi automatizare;
    - verfificare tehnică periodică cazane încălzire, generatoare aer cald, tuburi radiante, convectoare.

Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru dumneavoastră.Reţele apă-canal


Compania EURO STAR GAZ s.r.l. oferă servicii profesionale pentru reţele de alimentare cu apă şi canalizare. O parte importantă din utilităţile esenţiale de confort ale unei cladiri este reprezentată de instalaţiile de apă şi canalizare. Din pacate, acestea încă lipsesc în mare parte în zona rurală şi uneori în mediul urban. Deşi alimentarea cu apă şi canalizare a fost susţinută de autorităţi în ultimii ani prin lucrări de modernizare şi extindere ale reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare, aceste lucrări se limitează pînă la căminele de braşament, întrând în grija consumatorilor lucrările de racord de la caminul de branşament până la obiectele sanitare din locuinţă.

Consumul de apa al unei incinte are ca destinaţie utilizarea în scop menajer, tehnologic, pentru combaterea incendiilor. În funcţie de caracteristicile apei şi de scopul în care se utilizează, acesta poate fi supusă, chiar în cazul in care este furnizată de o reţea publică, unor procese de tratare cu scopul ameliorării sau îmbunătăţirii anumitor parametri calitativi ai apei.

Apa caldă poate avea ca destinaţie consumul menajer sau tehnologic. Apa calcă destinată consumului menajer, se face de regulă local, de către fiecare utilizator prin soluţii individuale de încălzire şi contorizare individuală a utilităţilor, sau folosind reţele publice de apă caldă disponibile acolo unde ele există.

Prepararea locală a apei calde pentru consum menajer se poate face fie instantaneu, fie cu asigurarea unei rezerve (cu acumulare). Cele mai întânite surse de energie folosite pentru obţinerea apei calde sunt gazele naturale în mod direct, agentul termic preparat într-o centrala termică, energia electrică, energia solară.

Utilizarea apei într-o clădire conduce la necesitatea colectării apelor uzate rezultate şi a evacuării lor prin executarea unor reţele de la obiectele sanitare către exteriorul clădirii. Evacuarea apelor uzate se poate face în reţelele stradale, în cazul in care există sau local, folosind (obligatoriu) echipamente de epurare, apele rezultate fiind evacuate prin drenaj în sol sau într-un emisar natural.

Serviciile noastre profesionale pentru reţele de alimentare cu apă şi canalizare cuprind:
    - execuţie de bransamente şi racorduri de apă şi canalizare pentru consumatorii finali;
    - proiectare reţele de alimentare cu apă şi canalizare în localităţi rurale şi urbane;
    - extindere şi modernizare reţele existente de apă si canalizare.

Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru dumneavoastră.Verificări şi revizii


Conform normativului de gaze NTPEE 2008 începând cu anul 2009, agenţii economici autorizaţi ANRE, cum este societatea noastra, pot efectua Verificările Tehnice Periodice ale instalaţiilor de gaze naturale, obligatorii la maxim 10 ani, atât pentru Asociaţiile de Proprietari cât şi pentru persoanele fizice, juridice şi instituţii, operaţiune obligatorie pentru fiecare consumator.

Verificarea instalaţiilor de gaze este foarte importantă deoarece din experienta acumulată s-au găsit foarte multe instalaţii care aveau modificări ce nu corespund cu normele legale în vigoare sau prezentau pierderi de gaze.

Aceste abateri de la normele legale pot avea consecinţe grave asupra integrităţii imobilelor sau asupra vieţilor omeneşti, de aceea recomandăm efectuarea acestor verificări la termenele scandente, precum şi de fiecare dată când consideraţi că instalaţia de gaze trebuie verificată.

Specialiştii noştrii vor efectua verificarea întregii instalaţii de gaze, atât pentru părţile comune cât şi pentru instalaţiile individuale, oferind consultanţă gratuită şi posibilitatea remedierii eventualelor defecţiuni constatate.

Este important de ştiut că nu este necesar să vă deplasaţi la Distrigaz pentru obţinerea şi depunerea actelor necesare, societatea noastra ocupându-se de toate formalităţile, inclusiv înregistrarea documentelor de verificare / revizie la Distrigaz.

Pentru Asociaţiile de Proprietari sunt necesari următorii paşi:
-   încheierea contractului dintre Asociaţia de Proprietari şi societatea noastră;
-   programarea de comun acord, a datei pentru verificarea / revizia instalaţiei de gaze prin afişarea unui anunţ cu data şi ora la care se va face verificarea;
-   efectuarea verificării propriu-zise cu aparate speciale de detectare a pierderilor de gaze, prin executarea operaţiunilor specificate în normativul de gaze NTPEE/2008;
-   completarea fişei de verificare şi a tabelului de constatare asupra instalaţiei verificate cu semnătura fiecărui proprietar / locatar;
-   anunţarea proprietarilor apartamentelor şi administraţiei în cazul constatării unor defecţiuni;
-   eventuala remediere a defectiunilor (contra cost);
-   întocmirea documentaţiei de verificare;
-   depunerea documentaţiei necesare la Distrigaz Sud Retele şi ridicarea acesteia după înregistrare;
-   încheierea procedeului prin înmânarea către Asociaţie a documentului de verificare / revizie depuse de Distrigaz cu ştampila operatorului şi plata.


Informatii suplimentare despre verificări şi revizii:

Toti consumatorii de gaze sunt obligaţi să efectueze verificarea tehnică a instalaţiei de gaze naturale şi instalaţiei de utilizare, conform procedurilor stabilite prin lege. Realizarea operaţiilor de verificare şi revizie tehnică se efectuează numai de către operatori economici autorizati ANRE pe care fiecare client final este liber să aleagă. Societatea noastră este autorizată ANRE în vederea efectuării de instalaţii de gaze naturale conform autorizaţiei EDI nr. 12652, autorizaţie necesară pentru a efectua verificări şi revizii, astfel că vă oferim consultanţă gratuită şi cele mai bune servicii de verificare şi remediere a eventualelor defecţiuni constatate.

Specialiştii nostri verifică atât părţile comune, cât şi cele individuale ale unei instalaţii de gaze, parcurgând toate etapele de verificare. Tot noi îndeplinim formalităţile necesare şi ne ocupăm de înregistrarea documentelor de verificare / revizie, pentru ca dumneavoastră să nu mai pierdeţi timp preţios. Astfel că, verificarea tehnică a instalaţiilor de utilizare a gazelor trebuie efectuată periodic, la cel mult 2 ani sau la cererea clientului final.

Revizia tehnică a instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale, această procedură trebuie realizată în următoarele situaţii:
-   periodic, la 10 ani;
-   în cazul în care utilizarea instalaţiei a fost întreruptă pentru o perioada mai mare de 6 luni;
-   după evenimente ce au putut afecta instalaţia de utilizare;
-   la solicitarea clientului.

Din păcate, mulţi proprietari aleg să colaboreze cu persoane ce nu deţin autorizaţie pentru instalaţiile de gaze, ceea ce poate duce la pierderi de gaze sau modificări ce pot pune în primejdie consumatorul. De aceea, serviciile noastre au scopul de a elimina orice risc de explozie, incendiu sau asfixiere prin remedierea eficientă a defecţiunilor şi verificarea instalaţiei în detaliu înainte de a o reda în exploatare pentru a fi folosită în condiţii de siguranţă.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactati!

Gaze naturale:

Gazul natural provine din gazul metan, fiind mai uşor ca aerul, iar în cazul cand sunt scăpări de gaze, gazul natural se înalţă spre tavan şi se acumulează într-o zonă apropiată tavanului. Tocmai de aceea dispozitivul de alarmă gaze trebuie să fie montat la 5-15 cm sub tavan şi la 1-2 m de la sursa de gaze. Acest loc trebuie să fie deasupra ferestrei sau deasupra uşii.

GPL:

GPL este un amestec din propan şi butan, fiind mai greu decât aerul. În cazul când sunt scăpări de gaze, gazul se acumulează la baza spaţiului. Tocmai de aceea dispozitivul de alarmă gaze trebuie să fie montat la 15-25 cm de baza solului şi să fie la 1-2 m distanţă de sursa gazului, acest loc nu trebuie să fie lângă uşi sau ferestre.

Conectarea la transformator ieşire:

În cazul când apare o scăpare de gaze, dacă doriti să opriţi funcţionarea vanei de la dispozitivul de alarmă gaze, a aspiratorului şi a sirenei se va scoate transformatorul de 220 VAC. Dacă totalul de curent de la transformator este de 7A, atunci se pot conecta una sau mai multe dispozitive. În caz că apar defecţiuni datorită curentului dat de transformator, acestea nu fac obiectul defecţiunilor cuprinse în certificatul de garanţie.

Funcţionarea dispozitivuli de alarmă gaze:

În momentul când dispozitivul este încărcat cu curent electric de 220 VAC 50 Hz, se va aprinde ledul de culoarea verde, iar după calibrarea ce durează 1,5 min, aparatul începe să funcţioneze. Până nu trece perioada de calibrare dispozitivul nu poate fi testat.

După trecerea acestei perioade, dacă există o concentraţie de gaze ce trece de nivelul de avertizare, detectorul avertizează sonor în cel mult 10 secunde apariţia scugerii de gaze şi va aprinde ledul de culoare roşie. Dacă dispozitivul este conectat la valva de solenoid, în caz de alarmă se va opri imediat scurgerea de gaze. În cazul când concentraţia de gaze depăşeşte nivelul de avertizare, alarma va funcţiona până la scăderea nivelului de avertizare, după care revine la normal, putând să perceapă orice scăpare de gaze. În caz de pană de curent, detectorul nu funcţionează.

Contro şi test:

    - introduceţi fişa dispozitivului în priză;
    - în momentul introducerii fişei în priză se va aprinde ledul de culoarea verde;
    - aşteptaţi calibrarea dispozitivului timp de 1,5 minute, în acest timp nu încercaţi testul de gaze;
    - verificaţi cu bricheta dacă sunt emanate gaze;
    - în cazul unei scurgeri de gaze, se aprinde ledul de lumină roşie şi se trece la avertizarea sonoră;
    - dacă ledul de culoare galbenă rămâne aprins în continuu, adresaţi-vă la service.

Nivel alarmă:

Limita Inferioară de explozie (APS) reprezintă limita inferioară a nivelului de concentraţie a gazului la care nu are loc o explozie. Valoarea APS în cazul gazelor naturale este de 5 %, iar în cazul GPL este 2 %, alarma dispozitivului se declanşează sonor prin aprinderea ledului aferent numai dacă răspândirea gazului atinge o cincime peste valorile menţionate. Pentru gazele naturale nivelul de avertizare a dispozitivului de alarmă gaze este de 0,5 % (o cincime) sau 5000 ppm (cinci mii la un milion). Pentru GPL nivelul de avertizare a dispozitivului de alarmă gaze este de 0,3 % (o treime) sau 3000 ppm (trei mii la un milion).

În situaţii de alarmă:

Fiţi calmi şi luati următoarele măsuri. Nu există o ordine cronologică a măsurilor amintite.
    - închideţi vana de intrare a gazului;
    - închideţi vanele de intrare a gazului a aparatelor ce funcţionează cu gaz;
    - stingeţi orice flacără;
    - deschideţi usile şi ferestrele şi aerisiţi spaţiile;
    - nu vă atingeţi de întrerupătoare;
    - nu închideţi sau nu deschideţi nici un aparat electric;
    - nu introduceţi sau nu scoateţi din priză fişa oricărui aparat electric;
    - nu utilizaţi brichete sau chibrituri. stingeţi-vă ţigara;
    - nu folosiţi telefonul în zona suspectă de gaze.

Dacă simtiţi miros de gaze, luaţi măsurile sus-menţionate fără a mai aştepta pornirea alarmei. În cazul când concentraţia de gaze, scade sub limita de avertizare, alarma se va opri de la sine. Dacă, după ce s-au luat măsurile sus-menţionate, continuă să funcţioneze avertizarea alarmei şi nu este stabilită cauza scurgerii de gaze, eliberaţi spaţiul în care vă aflaţi.

Pentru verificarea instalaţiei şi aducerea ei în parametrii de siguranţă, trebuie să luaţi urgent legătura cu firma ce a asigurat instalarea sau cu Serviciul tehnic deschis 24 de ore.
Produse


  Alege una din categoriile de mai jos pentru a afla mai multe despre produse.Electrovalve - Detectoare gaz


Datorită parteneriatelor încheiate cu furnizorii importanţi pentru echipamente de detecţie şi alarmă scăpări de gaze vă garantăm alegerea soluţiei optime în funcţie de necesităţile dumneavoastră, obţinând cel mai bun raport calitate-preţ.


Electrovalve


Pentru domeniul casnic se folosesc de obicei, electrovalve cu contact "Normal deschis". Trebuie menţionat faptul că perechea "senzor-electrovalvă" trebuie să fie compatibilă atât din punct de vedere al tipului de contact, cât şi din punct de vedere al tensiunii. Sunt tipuri de senzori la care se pot conecta atât electrovalve cu contact închis, cât şi electrovalve cu contact normal deschis. Acest lucru e menţionat în cartea tehnică a aparatului. Laegătura dintre senzorul de gaz si electrovalva se face de preferat, cu cablu MYYM de 3X1.


Dispozitiv alarmă gaze


Acest dispozitiv a fost conceput pentru a avertiza situaţiile în care au loc scăpări de gaze în locuinte sau alte spaţii unde sunt utilizate gaze naturale, GPL (gaz lichefiat). Acest dispozitiv va fi aşezat pe un loc fix, fiind un dispozitiv cu alimentare electrică ce funcţionează în permanenţă. Montaţi dispozitivul la o distanţă de cel mult 2 m de sursele de gaz.

Dispozitivul se utilizează în spaţiile în care se foloseste sau se consumă gaze naturale sau GPL, cum ar fi: clădiri, birouri, magazine, ateliere, depozite sau spaţii asemănătoare, bucătării, băi, spaţii destinate cazanului, centrală termică, spaţii destinate caloriferelor aferente unui etaj, subsoluri, vestibul.

Datorită ieşirii de la transformator, în caz de alarmă, dispozitivele cum sunt aspiratorul, sirena, valva de oprire gaze, vor fi blocate automat. La montarea dispozitivului se va tine seama cu prioritate ca locul montării să permită cumularea de gaze într-un anumit spaţiu.

Dispozitivul de alarmă gaze trebuie să se monteze de către un specialist într-un spaţiu de cel mult 50 mp. Pentru orice spaţiu compartimentat prin pereţi indiferent de mărime este necesară montarea unu dispozitIv de alarmă gaze. Dispozitivul trebuie să fie la o distanţă de 1,5 m de aspirator. Dispozitivul trebuie să fie montat la distanţă de dusuri, chiuvete sau oricare sursă de apă. Nu asezati mobilă sau alte piese care să acopere faţada dispozitivului.

Dispozitivul poate fi montat în următoarele locuri:
    - deasupra sobei;
    - spaţii cu miros greu;
    - în vecinătatea aspiratorului;
    - oricare spaţiu exterior;
    - spaţii închise, precum dulapuri;
    - spaţiul de lângă fereastră, spaţiul cu aburi, spaţii foarte calde.


Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru dumneavoastră.Regulatoare de gaz


Datorită parteneriatelor încheiate cu furnizorii importanţi de echipamente pentru reglarea presiunii gazului vă garantăm alegerea soluţiei optime în funcţie de necesităţile dumneavoastră, obţinând cel mai bun raport calitate-preţ.


Regulatoare de gaz ERG M


Regulatoarele de gaz permit o precizie ridicată de reglaj al presiunii gazului şi o mare facilitate de utilizare. Ele sunt destinate utilizării în construcţiile civile şi industriale şi sunt proiectate pentru a fi instalate direct pe contor direct la utilizatori sau in unităţile de reglare ale reţelelor pentru gaze naturale, sintetice si lichefiate, sau alte gaze fara efect corosiv, filtrate in prealabil.


Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru dumneavoastră.


Centrale termice pe gaz


Datorită parteneriatelor încheiate cu furnizorii importanţi de echipamente pentru încălzire prin intermediul centralelor pe gaz vă garantăm alegerea soluţiei optime în funcţie de necesităţile dumneavoastră, obţinând cel mai bun raport calitate-preţ.


Centrale termice Ariston

Centrale termice Immergas

Centrale termice Viessmann
Tuburi radiante


Datorită parteneriatelor încheiate cu furnizorii importanţi pentru echipamente de încălzire prin tuburi radiante vă garantăm alegerea soluţiei optime în funcţie de necesităţile dumneavoastră, obţinând cel mai bun raport calitate-preţ.


Tuburi radianteAceste sisteme de încălzire sunt utilizate cu rezultate deosebite în cazul magazinelor foarte mari, sălilor de sport, depozitelor, pieţelor acoperite, atelierelor de lăcătuşerii, tinichigerii, mecanice, în încălzirea posturilor de lucru situate la distanţe mari, platformelor de încărcare a mărfurilor, garajelor, spălătoriilor auto, terenurilor de tenis acoperite, serelor, grădinilor, halelor şi parcurilor de expoziţii acoperite, la ferme şi crescătorii de păsări sau animale, etc.

Sistemele de încălzire prin radiaţie deşi implică costuri de investiţie relativ mari, costurile de exploatare sunt mult mai reduse decât în cazul sistemeleor clasice de încălzire. Economiile de energie realizate sunt de cca. 35÷62 % (procentul depinde de mai mulţi factori: gradul de izolare al clădirii, tipul de instalaţie de încălzire cu care se face comparaţia, aer cald sau corpuri statice, înălţimea spaţiului care urmează a se încălzi).

Transferul de energie termică prin radiaţie are loc datorită proprietatii corpurilor de a radia, în spaţiul care le înconjoară, energia sub formă de unde electromagnetice şi de a absorbi (parţial) asemenea radiaţii. Energia radiaţiilor provine din energia internă a corpurilor emitoare şi diferă de la o radiaţie la alta, cea mai mare fiind aceea transportată de radiaţiile infraroşii.

În fapt radiaţia infraroşie caracterizată prin lungimi de undă cuprinse între 0,8 mm ÷ 0,4 mm, dirijata în cea mai mare parte de sus în jos, va încălzi solul, coeficientul de absorbţie fiind crescut. Toate suprafeţele încălzite vor deveni la rândul lor emitori de temperatură scazută. Aceasta contribuie la încălzirea aerului prin convecţie, iar pierderile de căldură globale rămân mult inferioare celor obtinuţe cu un alt mod de încălzire.

Încălzirea incintelor industriale pune în general probleme dificile datorită diversităţii tipurilor de clădiri întâlnite, a varietăţii activităţilor desfăşurate şi a necesităţii alegerii sistemului cel mai economic, atât din punct de vedere al investiţiei, cât şi al exploatării.

Sistemul de încălzire prin radiaţie utilizand gazul natural oferă rezolvarea acestei probleme, în situaţii în care, sistemele clasice de încălzire (încălzire cu aer cald sau registre din ţevi) nu pot asigura condiţii interioare optime (în sensul ca nu realizează o temperatură relativ uniformă în spaţiul încălzit, provoacă curenţi de aer şi au randamente reduse). De asemenea, la sistemele tradiţionale, în lipsa unor surse de vapori de apă şi la temperaturi exterioare scăzute, aerul interior devine foarte uscat (mucoasele pierd excesiv de multa apă, apărând senzaţia de uscăciune).

Principala superioritate a sistemelor de încălzire prin radiaţie, din punct de vedere fiziologic, constă în aceea că, în aceleaşi condiţii de confort termic, se respiră un aer mai rece decât în cazul încălzirii prin convecţie şi cu un conţinut de praf scăzut datorită lipsei curenţilor de aer, toate acestea contribuind la adaptarea rapidă a omului la noi condiţii de efort fizic. De asemenea, trebuie menţionat că aceste sisteme de încălzire permit limitarea încălzirii doar la zonele dorite ale incintei.

În încălzirea incintelor efectul radiaţiei este creerea impresiei de confort termic convenabil lăsând aerul ambiant şi pereţii incintei la o temperatură mai scazută cu 2 - 3 grade C, ceea ce antrenează o reducere a consumului de energie.

Încalzirea prin radiaţie poate fi utilizată în următoarele situaţii:
    - în cazul cladirilor având înălţime mare sau medie (peste 4 m), cu sau fără izolaţie;
    - în cazul încăperilor industriale cu procese tehnologice care nu impun încălzirea generală;
    - în cazul încălzirii rapide a incintei, ceea ce implică un timp redus de funcţionare;
    - în cazul incintelor cu pierderi de căldură prin pereţi mari sau schimburi de aer importante.

În cazul sistemelor de încălzire clasice (corpuri statice) sau sistemelor de încălzire cu aer cald, aerul preia căldura prin convecţie si, odată încălzit, se va ridica la partea superioară a incintei şi practic căldura acumulată de acesta este inutilizabilă din punct de vedere al ocupanţilor încăperii. Eficienţa sistemelor clasice este optimă în cazul încăperilor cu înălţime redusă. Pentru încăperi cu înălţime mare (peste 4 m) aceste sisteme nu mai pot fi considerate satisfacatoare decât în cazul unei încălziri generale cu consumuri energetice foarte mari.

Dacă se priveşte problema din punctul de vedere al eficienţei şi al economiei de energie sistemul de încălzire prin radiaţie este, de departe, mult superior. Din evaluări reale, literatura tehnică de specialitate oferă cifre privind economia de energie realizată prin înlocuirea sistemelor clasice cu sisteme de încălzire prin radiaţie, acestea ajungând până la valori de 62 %.

Explicaţia este dată tocmai de principiul de funcţionare al unui astfel de sistem: se încălzesc suprafeţele din planul de lucru care acumulează căldura (pardoseală, partea inferioara a pereţilor, utilajele, etc.), aerul preluând mai apoi prin convecţie liberă căldura, ridicandu-si temperatura la valoarea dorită.

Practic obiectele din spaţiul de lucru care au absorbit radiaţiile infraroşii emise de sursă, o retransmit mediului, devenind la randul lor surse emitoare de radiaţie de joasaă intensitate. Printr-o amplasare bine gândită a surselor radiante se poate obţine o zonă încălzită cu o înălţime de cca. 1,8 m (exact înălţimea zonei de lucru).

Prin urmare nu este necesară încălzirea întregului volum al încăperii aşa cum se face în cazul încălzirii clasice sau a celei cu aer cald. În încălzirea incintelor efectul radiaţiei este creerea impresiei de confort termic convenabil lăsând aerul ambiant şi peretii incintei la o temperatura mai scăzută ceea ce antrenează o reducere a consumului de energie.

În fapt radiaţia, dirijata de sus în jos, va încălzi pardoseala, care determină încălzirea aerului prin convecţie liberă, iar pierderile prin sol sunt limitate, ele realizându-se printr-o bandă periferică îngustă fiind inferioare celor obţinute cu un alte sisteme de încălzire.

Dacă se analizeaza totul prin prisma criteriului invesţitiilor minime şi trebuie să alegem soluţia optimă de alimentare cu caldură, după ce se echivalează soluţiile din punct de vedere al efectului lor de ansamblu nu trebuie scăpat din vedere la calculul investiţiei totale, preţul manoperei de montaj al soluţiilor analizate. Preţul efectiv al echipamentelor implicate în încălzirea prin radiaţie este în general superior cu cca. 20 ÷ 25% faţă de încălzirea clasică (centrală termică şi radiatoare). Dacă însă se ţine seama că la o instalaţie clasică manopera de montaj se ridică la 50÷75 % din investiţie, în timp ce la sistemele de încălzire prin radiaţie montajul reprezintă doar 5÷10 % din investiţie, dintr-un calcul simplu se ajunge la o investiţie totală mai mare în cazul încălzirii clasice cu aprox. 10÷30 % faţă de încălzirea prin radiaţie.

Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru dumneavoastră.Racorduri flexibile


Datorită parteneriatelor încheiate cu furnizorii importanţi de racorduri flexibile vă garantăm alegerea soluţiei optime în funcţie de necesităţile dumneavoastră, obţinând cel mai bun raport calitate-preţ.


Racord flexibil gaz - 3/4"


Acest racord flexibil pentru gaz este recomandat a se folosi pentru alimentarea cu gaz natural la centrale termice, cazane, încalzitoare tip instant pe gaz, cuptoare, aragaze, sobe, şeminee, etc. Distanţa maximaă ce poate fi acoperită prin folosirea unui racord flexibil pentru gaz este de 1 m. Aceste racorduri flexibile pentru gaz sunt realizate din inox.


Racord flexibil şi extensibil de gaz - 1/2"


Racordul flexibil şi extensibil cu filet MF (interior – exterior) este destinat a fi utilizat pentru alimentarea cu gaz combustibil a instalaţiilor pentru prepararea apei calde şi/sau încălzire. Racordul este fabricat integral din inox şi este acoperit cu un înveliş de protecţie şi izolare, de culoare galbenă. Se comercializează cu garnituri de cauciuc la ambele capete, în două variante extensibile: de la 50 la 100 cm, precum şi de la 75 la 150 cm, pentru dimensiunea la filet de 1".


Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru dumneavoastră.Oferte specialeWork in progress...
Secţiune pentru moment în lucru. Mulţumim pentru înţelegere.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi departamentul de vânzări la +4 0721 207.988.AutorizaţiiWork in progress...
Secţiune pentru moment în lucru. Mulţumim pentru înţelegere.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi departamentul de vânzări la +4 0721 207.988.ContactCompania EURO STAR GAZ s.r.l. are următoarele date de identificare:
    - Cod Unic de Identificare: 29472850
    - Nr. Registrul Comerţului: J13/2829/2011
    - Activitate: 4322 - Lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat.


EuroStarGaz Stats
Copyright © 2014-2017 - EuroStarGaz s.r.l. - Toate drepturile rezervate.
24.10.2021, Creat de enJoy